Haal de yogastudio naar je huis, je werk of een locatie naar keuze. In deze rode koffer passen: 1 docent en yogaprops (matten, blokken, dekens) voor 10 personen.  

Mail voor meer informatie en een prijsindicatie. 

Massages op locatie zijn ook mogelijk. Lees meer over massages. 

Buitenyoga, meditatie en meditatiewandelingen op aanvraag. In de zomer worden er mini-retraites georganiseerd: een dag net buiten Amsterdam met alles wat je uit de stad en uit je hoofd haalt: yoga in de weilanden, meditatiewandelingen langs het Gein, picknick op de boerderij en meer. 


Yoga en bewegingslessen op bijzondere locaties en evenementen.  Bewegingsinterventies en toegankelijke instaplessen die voorbijgangers even uit hun dagelijkse patroon halen. 

(foto: Stedelijk Museum)

Bewegingsinterventies op kantoor. Korte lessen waarbij geen matten, materiaal of speciale kleding nodig zijn. Tijdens de oefeningen maken we alleen gebruik van je stoel en bureau en richten we ons op houdingen die klachten als gevolg van bureauwerk tegengaan of voorkomen. Bekijk het filmpje. 


De tarieven voor lessen op locatie zijn geheel afhankelijk van waar de lessen plaats vinden, de duur en omstandigheden van de lessen en het aantal deelnemers. Neem contact op om afspraken te maken. 

Voor meer informatie over mijn onderzoek, educatie voor hogescholen en universiteiten en trainingen voor bedrijven ga naar www.ulrikescholtes.nl 

 

 

 

Contact informatie:

Ulrike Scholtes

Amsterdam Oost / Zeeburg Amsterdam (tegenover Persmuseum)

ulrike@social-movement.com

0031 646284600